Lijepa figura - skup lekcija za pripremu za ljeto

Svatko od nas ima različite snove - velike i male, cijenjene i ne mnogo. Ali jedva osoba koja ne želi izgledati prikladno i vitko, pogotovo ljeti, kada idemo na plažu ili se odmaramo. Prekrasna figura - to je odavno ne samo priznanje modi, to je zdrav stil života, uključujući vježbu i zdravu prehranu. Lijepa figuraDa, ne radi uvijek kako želite. Ležeći na toplom pijesku, svakako pazimo na najljepše figure na plaži i, naravno, tajno želimo imati isto tijelo. Ali ovo je posve realno!

sadržaj

  Kompleks aranžmana za pripreme za ljeto nije tako kompliciran, kao što se čini na prvi pogled. Ne trebate biti lijeni i ne zaboravite da će rezultat vaših napora biti lijepa figura - tijelo koje ste često sanjali. Prije svega, trebate se riješiti misli koje morate trenirati u teretani prije gubitka svijesti, ili nemate ništa za nekoliko dana. Sve su to krajnosti, i oni, kao što znate, ne vode ni na što dobro. Da bi pronašli vitko tijelo, ne treba iscrpljivati, već redoviti trening. Mišići moraju biti stalno tonirani, samo u ovom slučaju moguće je postići željeni rezultat. Dakle, trebamo: 30 minuta slobodnog vremena, tegovi za bušenje, prostirku za vježbanje i dobro raspoloženje, a negdje tamo, na horizontu, već možete vidjeti prekrasnu ženski lik (dobro, ili muško).

  Počnimo. Na nogama na širini ramena, u rukama se dumbe. Prvo, težina tijela mora biti prenesena na lijevu nogu, a desno treba saviti na koljenu tako da je bedro paralelno s podom. Vratite se na polaznu poziciju, sada pratite vježbu s lijevom nogom. Ukupno je potrebno napraviti 12 ponavljanja, istodobno opterećenje pada na ruke, noge i pritisnite.Lijepa figura

  Dalje. Potrebno je ležati na leđima, ruke za slobodno ležanje duž tijela, noge se zavoje na koljenima. Noga podiže i naizmjenično izvodi muhe - samo 24 puta. Ova se vježba fokusira natrag trening, triceps, press i bedrima.

  Nastavimo. Lagano savijte koljena u krilo, a torzo svoje tijelo naprijed. Uzmite bučice i podignite koljena na svoje prsa, a ruke na vrat. Ukupno morate izvršiti 24 ponavljanja. Opterećenje ide na stražnjicu i natrag.  Sljedeća vježba je učinkovita i zabavna. Sjednite na pod, podignite ga pod nogama i dlanovima, podignite tijelo, a zatim naizmjence podignite i spustite noge u polaznu poziciju. Ovako ćete ojačati bedra, stražnjicu, pritisnite i triceps.

  Najljepše figureJoš jedna vježba koja se izvodi sjedeći na podu. Uzmi u ruke bućica i savijati ih u laktovima, a noge se zavine na koljenima. Uspravite ruke i noge paralelno 12 puta, čime se jača tiska, noge i mišići prsa.

  Idemo dalje. Lezite na leđima i savijte koljena. U ovom slučaju, ruke bi trebale biti rastavljene na stranama. Ispravite jednu nogu i podignite ga, druga noga lagano podigni prtljažnik koliko god je to moguće, a zatim jednako glatko spustite. Za svaku nogu morate izvesti 12 ponavljanja. Ova vježba osmišljena je za jačanje leđa, stražnjice i kukova.

  Naravno, radeći svoje tijelo, važno je jesti pravu. Bolje je ako je program napravio stručnjak, ali neovisno odbijanje prekomjernog konzumiranja slatke, brašno, masne i začinjene hrane već će biti važan korak naprijed. Lijepa figura ne znači tanka, nego je pametna sportskog tijela, tako da izmišljavanje debilitating dijeta ili uopće nije definitivno nije opcija. Dakle, nećete se jednostavno učiniti sami, ali najvjerojatnije, i činite štetu vlastitom zdravlju.

  Nakon postizanja željenog rezultata, nemojte odustati od treninga, jer čak i lijepa figura bi trebala ostati tonirana. Budite angažirani, idite još pješice, hodajte svježim zrakom i budite zdravi.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Model i samo lijepa djevojka Yana YatskovskayaModel i samo lijepa djevojka Yana Yatskovskaya
  Što uvijek s njima vode na plažu? "100 do 1": odgovorŠto uvijek s njima vode na plažu? "100 do 1": odgovor
  Idealno sportsko tijelo. Vitko sportsko tijeloIdealno sportsko tijelo. Vitko sportsko tijelo
  Trikini kupaći kostimi su složena ljepota u modi plažeTrikini kupaći kostimi su složena ljepota u modi plaže
  Porridge za mršavljenje - prvi korak na tanak likPorridge za mršavljenje - prvi korak na tanak lik
  Stisnite tisak kako bi osvojili ljudska srca.Stisnite tisak kako bi osvojili ljudska srca.
  Slimming tijelo - zalog od vitkih figuraSlimming tijelo - zalog od vitkih figura
  Proteinska dijeta je zalog dobrog likaProteinska dijeta je zalog dobrog lika
  Najbolja motivacija za gubitak težineNajbolja motivacija za gubitak težine
  Olga Portnova - trening za početnikeOlga Portnova - trening za početnike
  » » Lijepa figura - skup lekcija za pripremu za ljeto
  LiveInternet