Dječji kefir važna je komponenta uravnotežene prehrane vaše bebe

U svakoj obitelji gdje postoje ili imaju malu djecu, ne znam iz prve ruke da je jedan od najomiljenijih poslastica sva djeca je dječji jogurt. Ovaj proizvod odobren je za upotrebu mrvica starijih od sedam mjeseci. Dakle, ako je vaše dijete dostiglo ovo doba, neka se odgonetati kako promijeniti njegovu prehranu.

sadržaj

  Na policama trgovina, kefir je zastupljen u mnogim brandovima. TM "Agusha" je najpopularniji u Rusiji. Tvrtka je specijalizirana za proizvodnju dječje hrane.

  Kefir za djecu do godinu dana dane marke prikazan je u dvije varijante: biokefir i kefir. Prva razlika je u povećanom sadržaju bifidobakterija. Potrebni su za razvoj vlastite mikroflore u dječjim crijevima. Programeri proizvoda predlažu zamjenu oba proizvoda za optimalni rezultat, tj. oni se moraju držati točno u istom iznosu u djetetovoj prehrani.

  Upotreba ovog proizvoda od kiselog mlijeka treba započeti s dvadeset grama dnevno. Zatim se doza treba povećati, postupno povećavajući do dvije stotine grama.

  Opće značajke

  Dječja kefir AgushaDječji jogurt "Agusha"

  1. Sadržaj masti: 3,2%.
  2. Volumen: 204 grama.
  3. Sastojci: čvrsta mlijeko, obrano mlijeko, kvasac na kefir gljivama.
  4. Prehrambene informacije: kalcij - 90 mg, ugljikohidrati - 4 g, masti - 3,2 g (u 100 g).
  5. Energetska vrijednost: 56 kilokalorija (u 100 grama).

  Čuvajte dućan kefir na temperaturi od + 2-6okoC. Ne zaboravite da bilo koji slični dječji proizvod u otvorenom pakiranju treba čuvati u hladnjaku ne više od dvanaest sati.  Biočinefire "Agusha"

  Ono se razlikuje po prisutnosti kefir gljive s bifidobakterijama, kao i sadržaj proteina u količini od 2,7 g. Sve druge karakteristike potpuno se podudaraju.

  Sada razgovarajmo o tome kako pripremiti dijete kefir kod kuće.

  Dječji jogurt za 1 godinuPočnimo s kvasom na kefir gljivama. Može se kupiti u specijaliziranim laboratorijima, čije adrese možete lako saznati poliklinika u mjestu prebivališta. Ako vam ova opcija ne odgovara, možete sami dobiti kvasac. Da biste to učinili, samo stavite u najčešće kravlje mlijeko dodati jedan od takvih lijekova kao "Bifidobacterin", "Lactobacterin", "Narine".

  Zatim uzeti litru svježeg kravljeg mlijeka (prirodni, prethodno kuhana i ostuzhennoy do sobne temperature), dodati na njega konvencionalni tri žlice kefir ili kvasac, promiješajte, pokrijte gazom ili ručnikom podložno topline i tamnom mjestu za oko jedan dan. Kefir je spreman! Ako želite, možete dodati šećer u prahu djetetovom kefiru, ili jednostavno šećer, pire bananu ili drugo mekano voće.

  Dječji jogurt

  Važne točke:

  1. Ako ostavite pedeset mililitara domaće kefire u čvrsto zatvorenom spremniku, može se koristiti kao početnik za sljedeću seriju.
  2. Ako je "toplo i tamno mjesto" termos, vrijeme kefir kuhanja bit će smanjeno na šest sati.
  3. Trodnevni kremi od jogurta, jednodnevni opušteni.

  Ovo su osnovne informacije o dječjem kefiru. Nadamo se da će vaša djeca biti sretna. Bon appetit!

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Proizvodi od kiselog mlijeka. Popis najpopularnijihProizvodi od kiselog mlijeka. Popis najpopularnijih
  `Narine` (kvasac): upute za uporabu laktobacila kod kuće`Narine` (kvasac): upute za uporabu laktobacila kod kuće
  Od korisnog jogurta za čovjekaOd korisnog jogurta za čovjeka
  Dijeta `jogurt i jabuke `: brzo, ali neugodnoDijeta `jogurt i jabuke `: brzo, ali neugodno
  Kefir `striped` dijeta: recenzije i rezultati gubitka težine, značajke njegove primjene,…Kefir `striped` dijeta: recenzije i rezultati gubitka težine, značajke njegove primjene,…
  Je li kefir kurva dijeta učinkovita za gubitak težine? Ženske povratne informacijeJe li kefir kurva dijeta učinkovita za gubitak težine? Ženske povratne informacije
  Kefir dijeta `3-3-3`. Dijeta `3 dana - 3 kg`: rezultati i povratne informacijeKefir dijeta `3-3-3`. Dijeta `3 dana - 3 kg`: rezultati i povratne informacije
  Posude od kefira i povijest kefira u RusijiPosude od kefira i povijest kefira u Rusiji
  Kefir s dojenjem. Je li moguće piti kefir majci koja je skrbila?Kefir s dojenjem. Je li moguće piti kefir majci koja je skrbila?
  Hranjenje bebe nakon godinu danaHranjenje bebe nakon godinu dana
  » » Dječji kefir važna je komponenta uravnotežene prehrane vaše bebe
  LiveInternet