Kako bičem vrhnje za tortu? Praktični savjeti

Domaće pečenje obično ne vrijedi za ljepotu, već za prirodnost sastojaka i okusa. Ali, ako kuhate, na primjer, kolač za proslavu, svakako ćete poželjeti učiniti ga ljepšim. Postoji mnogo opcija za ukrašavanje deserta: čokolada, žele, voće, mastiks i, naravno, šlag. Potonji se obično koriste ne samo za ljepotu, već i kao kremu.

Svaka kućanica zna da krema za šišanje nije tako jednostavna kao, na primjer, kiselo vrhnje ili maslac s kondenziranim mlijekom. Ovaj proizvod je prilično kapriciozan, a ako se nešto ne izvrši, može se pretvoriti u ulje ili previše tekućine, tako da ne može biti pitanje kakva je namjena namjena.mućenje vrhnjekoji ukrašavanje kolača šlag se ne pretvorio u gubitak vremena i proizvoda, najprije morate koristiti kvalitetne sastojke, a drugo, upoznati nekoliko tajni povezanih s procesom. Nakon što ste proučavali savjete iskusnih kućanica, možete lako preuzeti posao.

Što se tiče proizvoda, sada različiti proizvođači nude mnogo opcija koje se razlikuju po sastavu, sadržaju masti i, naravno, cijeni. Ali za kremu je bolje koristiti posebnu kremu - slastice. Oni su obično visoki u sadržaju masti, a sadrže dodatne komponente koje pomažu da se zgusne mase što je prije moguće. U principu, vrhnja za šlag može biti najčešća - krava, dobivena kao rezultat obrade cjelovito mlijeko, ali to će zahtijevati mnogo više vremena i truda.

slatko vrhnjeSada izravno o samom procesu. Prva stvar koju trebate učiniti krema vrhnje ispostavilo se prekrasnim i lijepim, da se ohladi proizvodi. Naravno, to se mora učiniti unaprijed, na primjer stavljanjem u hladnjak za noć. Idealno za šišanje je temperatura od 4 stupnja. Kao zaslađivač, bolje je koristiti šećer u prahu. Prvo, neće biti zrna u kremu, a kao drugo, škrob koji se nalazi u masi proizvoda doprinijet će zadebljanja.

Kolač na vrhu s šlagomBeat krema treba postupno - prvo nekoliko minuta s minimalnom brzinom, a zatim ga postupno povećavati. Šećerni prašak treba dodati malo po malo, tako da se može otopiti. Ako se miješalica odmah uključi do maksimalne brzine, tada umjesto krema, najvjerojatnije ćete dobiti maslac. Kada se masa mora toniti, bolje je koristiti prirodne sastojke. Može biti sok od sjajnog povrća i voća. U ekstremnim slučajevima možete kupiti boje hrane u posebnom odjelu supermarketa, ali morate pažljivo pročitati upute i sastav.

Da biste završili šišanje krema morate polagano, postupno smanjujući brzinu brkovica na minimum, a tek onda isključite uređaj. Pauze u procesu bolje je da ne radimo. I još uvijek ne kategorizirano preporučuje upotrebu mješalice, budući da postoji visoka vjerojatnost da će krema biti podijeljena na ulje i vodu, nakon čega se ništa ne može učiniti s njima. Krema se smatra spremnom ako na površini mase postoje koroni. Za pohranu takve kreme potrebno je u hladnjaku i poželjno je ne dugo. Za ukrašavanje kolača možete iscijediti gotovu kremu na svojoj površini posebnom špricom ili vrećicom s mlaznicama. Neki su prikladni za ovaj obični paket, odsječeni od njega.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kremu za kolač? Kiselo vrhnje je savršeno!Kremu za kolač? Kiselo vrhnje je savršeno!
Ukusna i lagana kolač bez jajaUkusna i lagana kolač bez jaja
Krema kiselo vrhnje i kondenzirano mlijeko, ili kako napraviti ukusnu kremuKrema kiselo vrhnje i kondenzirano mlijeko, ili kako napraviti ukusnu kremu
Recept za tortu je `Mikado`. Armenski recept za kuhanjeRecept za tortu je `Mikado`. Armenski recept za kuhanje
Kako napraviti kolač od kolača sa kondenziranim mlijekom (različite opcije)?Kako napraviti kolač od kolača sa kondenziranim mlijekom (različite opcije)?
Kako bičem vrhnja sa šećerom: jednostavni savjetiKako bičem vrhnja sa šećerom: jednostavni savjeti
Kreme krema receptiKreme krema recepti
Krema od maslaca i kondenziranog mlijekaKrema od maslaca i kondenziranog mlijeka
Šlagom kod kućeŠlagom kod kuće
Kiselo kolač: receptKiselo kolač: recept
» » Kako bičem vrhnje za tortu? Praktični savjeti
LiveInternet