Plava pilaf je ukusna, korisna i jednostavna

Danas su poznati stotine recepata kuhanje pilaf.

sadržaj

  Kuhari - profesionalci i samo ljubitelji kuhanja - izmišljaju sve nove recepte za ovo izvrsno jelo. U početku, klasična tehnologija uključuje korištenje masnog mesa i mješavinu biljnih ulja i životinjskih masti. No, vegetarijanci i pristaše zdravog načina života ne bi mogli odbiti takvu ukusnu jelu i mijenjati svoj recept prema njegovim željama. Sada, lean pilaf je predstavljen u različitim verzijama, što ga čini nevjerojatno popularnim u cijelom svijetu.

  lean pilaf

  Povrće pilaf

  To je korisno i zadovoljavajući jelo s povrćem svijetle boje se mogu koristiti samostalno ili da podnesu kao ukras. 2. stakla riže se 2 luk, rajčica 2 mrkve 2, 1 Bugarske perets- zelje, češnjak, sol, papar, bobičasto voće i povrće žutika ulje - na okus. Plinth pilaf, kao i tradicionalni pilaf, kuhani su na bilo koji biljno ulje. U tavi s debelim dnom, sipati ispranu rižu i napunite ga s 3,5 šalice slane kipuće vode. 10 minuta, kuhajte na visokoj vatri, zatim skrenite i pričekajte. Dok riža kuha, pripremite povrće. Za kratko vrijeme pržite mrvicama, lukom, paprikom, zatim dodajte rajčicu, češnjak, papar i sol. 5 minuta prije nego što je riža spremna, dodajte prženi povrće i nekoliko bobice od žutika. Završite nagnuti pilaf pospite svojim omiljenim biljem i pustite da malo pere.

  limun pilaf s gljivama  Gljiva pilaf

  Ova prekrasna jela za jelo odavno su voljeli svi ljubitelji svjetla i ukusna jela. Idealna je za one koji žive, žele izgubiti težinu, ili baš kao i gljive. 2. staklo uzeti riža 400 grama gljiva (najbolje gljive) 2 mrkva, luk, 70 ml 2 rastitelnogo- zeleno ulje, češnjak, začini, sol i papar - po želji. Počnite kuhati s povrćem. Izrežite mrkvu, luk i gljive u slučajnom obliku u slamke. S pola masnoće savija mrkva, s druge strane - gljive. Stavite sve zajedno u tavi s debelim dnom, papar, sol i dodati svoje omiljene začine. bez mesa pilaf s gljivama dobro se kombinira s borovinom, kurkuma i kuminom. Unesite rižu u povrće i napunite s 3,5 šalice slane kipuće vode. Pripremite prvih 10 minuta na velikoj vatri, a zatim - mirnom. U trenutku kada je voda jednak razinom riže, stavite nekoliko češnjaka češnjaka. Donesite spremnu, uklonite češnjak i pomiješajte pripremljeni pilaf.

  limun pilaf recept

  Pilaf "Health" sa suhim plodovima

  bez mesa pilaf, recept koje sada naučite, doslovno, "punjene" s korisnim vitaminima i mineralima. Osim toga, on ima veliki ukus, za koji obožava djecu i odrasle - slatki zub. Za 2 šalice riže, uzmite 2 luka, 2 mrkve, 150 grama grožđica i suhe marelice, 80-100 grama šljiva, biljno ulje, začini i sol - okus. Luk crpi tanke četvrtine prstena, mrkve - slamke, sušeno voće i čistite i operite. Na veliku količinu ulja ispijte luk s mrkvom, dodajte suho voće i kuhajte 1-2 minuta. Dodajte rižu i začine. Korizmeni pilaf s suhim voćem savršeno se kombinira s žitaricama i crvenim paprom. Ulijte smjesu u 3,5 šalice kipuće vode i kuhajte 30 minuta na mirnoj vatri. Isključite toplinu i pustite da se pere još 10 minuta. Bon appetit!

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Jela za jelo u multivarquetu: recept za pilaf i hashlamaJela za jelo u multivarquetu: recept za pilaf i hashlama
  Pilaf u loncu u pećnici: kuhanje recepataPilaf u loncu u pećnici: kuhanje recepata
  Pravi pilaf s povrćem i šljivePravi pilaf s povrćem i šljive
  Pilaf s ovčetinom i suhim plodovima. Recept za kuhanjePilaf s ovčetinom i suhim plodovima. Recept za kuhanje
  Pilaf s šljivePilaf s šljive
  Pilaf u pećniciPilaf u pećnici
  Goveđi pilafGoveđi pilaf
  Car`s Pilaf, Izvorni recept za pilaf s piletinom.Car`s Pilaf, Izvorni recept za pilaf s piletinom.
  Pilaf s gljivama. Recept za kuhanje.Pilaf s gljivama. Recept za kuhanje.
  Kako kuhati pilaf u loncimaKako kuhati pilaf u loncima
  » » Plava pilaf je ukusna, korisna i jednostavna
  LiveInternet